lunes, 23 de mayo de 2016

Jocs multiculturals

El nostre professor ens va demanar que preparèssim un joc multicultural per després representar-ho a classe i jugar-hi. I els que vam escollir són aquests:

  1. L'escombra (Canadà): En rotllana hem de passar una escombra per l'esquena mentre escoltem una cançó. Quan la cançó s'atura qui tingui l'escombra queda eliminat i ha d'entrar dins la rotllana.
  2. L'aranya: Un nen o nena és l'aranya i ha d'agafar els altres companys/es, però només pot correr cap als costats. Els nens i nenes atrapats s'uneixen a l'aranya per a agafar la resta també.
  3. Cau la pilota (R. Dominicana): Com el lloc de les cadires però no pots seure a les cadires que et queden al costat.
  4. Buida l'equip: Com el típic joc de matar, però en aquest cas, en comptes d'estar mort, quan et donen amb la pilota t'has d'anar cap a l'altre equip i continuar jugant.
  5. Troba l'ampolla. Es gira una ampolla dins una rotllana de nens i nenes. A qui apunti l'ampolla serà qui pari. La resta de nens i nenes hauran d'amagar l'ampolla perquè qui la para la busqui.
  6. El cuc. Es fa una cua i la persona que està al davant de tot ha d'intentar enxampar a la última de la cua.
  7. La haka: Un ball inventat per dos equips.
  8. Tama-seseri (Japó): S'ha de portar un globus d'un equip a un altre sense tocar-lo amb les mans.
  9. El semàfor (Uruguai): Si et diuen verd has de còrrer, si et diuen groc has d'anar a pata coixa i amb el vermell t'has d'aturar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario